Ενταση στην προανακριτική - Καλογρίτσας σε Πολάκη: Παλικάρι της φακής, έλα να τα πούμε έξω οι δυο μας

Ενταση στην προανακριτική - Καλογρίτσας σε Πολάκη: Παλικάρι της φακής, έλα να τα πούμε έξω οι δυο μας

Νέα ένταση σημειώθηκε στην προανακριτική για τον Νίκο Παππά, ανάμεσα στον μάρτυρα Χρήστο Καλογρίτσα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, μέλος της επιτροπής.

Οι συνεχείς αναφορές του μάρτυρα στο τι πέρασε όλο το διάστημα της συμμετοχής του στη διαδικασία, σε συνδυασμό με την τακτική να μη δίνει τα στοιχεία που πολλές φορές επικαλείται, ενόχλησε τους βουλευτές όλων των πτερύγων. Ειδικά η αντιπαράθεσή του με τον Παύλο Πολάκη ήταν έντονη.

Καλογρίτσας: Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τις κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ.

Πολάκης: (ειρωνικά) Κοντεύω να κλάψω.

Καλογρίτσας: Χωροφύλακες ανακριτές δεν δέχομαι.

Τσαβδαρίδης: Να καταθέσεις, Καλογρίτσα, αυτά που έχεις. Ο,τι έχεις.

Καλογρίτσας: Αντε ρε, παλικαρά της φακής. Να με προστατεύσετε, κύριε πρόεδρε. Παλικάρι της φακής. Έλα, Πολάκη, να τα πούμε έξω οι δυο μας.

Τσαβδαρίδης: Να δώσεις στοιχεία, Καλογρίτσα. Πέντε ημέρες μάς δουλεύεις.

Πολάκης: Δεν με ακουμπάει καμία σου απειλή, Καλογρίτσα.

Μαρκόπουλος: Να σταματήσει να παίζει ο μάρτυρας. Να δώσει όλα τα στοιχεία-κλειδιά. Φυλλομετράς, Καλογρίτσα, διαρκώς στοιχεία, όμως τα δίνεις με το σταγονόμετρο. Εδώ δεν παίζουμε, κ. Καλογρίτσα. Να μιλήσετε. Τέλος με τα αστεία, κύριε μάρτυρα. Μη μας φυλλομετράτε εδώ SMS. Τέρμα τα μισόλογα. Δώστε τις επικοινωνίες τώρα. Δεν θα κοροϊδεύετε!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ