Eπενδύσεις, ενέργεια και ψηφιακή μετάβαση συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον ΣΕΒ

Eπενδύσεις, ενέργεια και ψηφιακή μετάβαση συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον ΣΕΒ

Με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οικονομία, τις ιδιωτικές επενδύσεις, την ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση, τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και τη βιομηχανική πολιτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Από την πλευρά του ΣΕΒ, συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ευθύμιος Βιδάλης, οι αντιπρόεδροι του ΔΣ, Ιωάννης Γιώτης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και Ευάγγελος Μυτιλιναίος, ο ταμίας, Μάρκος Βερέμης και τα μέλη Ευτύχιος Βασιλάκης και Βασίλειος Ψάλτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS