Επέστρεψε από το Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Διπλή παρέμβαση στην ΚΟ της ΝΔ - Τι θα πει για τις επερχόμενες κάλπες

Επέστρεψε από το Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Διπλή παρέμβαση στην ΚΟ της ΝΔ - Τι θα πει για τις επερχόμενες κάλπες

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται σε διπλή παρέμβαση την οποία θα κάνει σήμερα με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής Συνόδου και την 48η επέτειο από την ίδρυση της ΝΔ να δώσει το δικό του σήμα για ένταση της πολιτικής μάχης στην τελική ευθεία προς τις επερχόμενες κάλπες, με στόχο την κατάκτηση της αυτοδυναμίας.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός επιστρέφοντας από ταξίδι –«αστραπή» που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο Λονδίνο λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του πατέρα της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του, σύμφωνα με το οποίο:

  • Στις 11 το πρωί θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, η οποία θα συνεδριάσει στη Βουλή, καθώς ξεκινά η τέταρτη και τελευταία Σύνοδος της τρέχουσας κοινοβουλευτικής περιόδου.
  • Στις 20:00 θα παραβρεθεί στην εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς για τον εορτασμό 48 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου 1974.
  • O Kυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της διακυβέρνησης κατά την τελευταία τριετία, ενώ πρόκειται να αναφερθεί στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, με έμφαση στις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, αλλά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Την ίδια στιγμή, θα καλέσει τους βουλευτές και τα κεντρικά στελέχη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ του να δώσουν τα μέγιστα ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδύναμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για τη ΝΔ που αποτελεί, όπως επιμένουν από το Μέγαρο Μαξίμου, προϋπόθεση για την μετεκλογική πολιτική σταθερότητα.

Στο ενδιάμεσο των δύο κομματικών υποχρεώσεων, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ