Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία: Στη Βομβάη για επαφές με εκπροσώπους ινδικών επιχειρήσεων

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ινδία: Στη Βομβάη για επαφές με εκπροσώπους ινδικών επιχειρήσεων

«Φυσικό κατώφλι» της Ινδίας προς την Ευρώπη χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Ελλάδα, κατά την ομιλία του χθες, Τετάρτη, στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 9ης ετήσιας διάσκεψης «Raisina Dialogue».Στις κοινές του δηλώσεις με τον Ινδό πρωθυπουργό Μόντι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών και τόνισε τη στρατηγική σχέση που αναπτύσσουν.

Σημειώνεται πως το αποτύπωμα της πρώτης ημέρα της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ινδία εκτιμάται ως εξαιρετικά θετικό. Η υποδοχή έγινε με όλες τις τιμές και οι πολύ καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες αλλά και η στόχευση για το προσεχές διάστημα αποτυπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις των ηγετών.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απηύθυνε προσκλητήριο στους Ινδούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε προσκλητήριο στους Ινδούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας, ενώ σημειώνεται ότι μια πολυπληθής ελληνική επιχειρηματική αποστολή βρίσκεται στην Ινδία για να έχει επαφές και μίλησε για μια άλλη Ελλάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνει τεράστια πρόοδο και προχωρά σε μεταρρυθμίσεις ενώ τόνισε ότι το 2024 αποτελεί έτος ορόσημο για τη Δημοκρατία λόγω των τεράστιων προκλήσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι λαοί.

Σήμερα, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Βομβάη όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους ινδικών επιχειρήσεων και θα απευθύνει ομιλία στις 9:30 στο ελληνοινδικό φόρουμ επιχειρηματικότητας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ