Eυρωκοινοβούλιο: Στις 6 Ιουλίου εγκαινιάζεται το αμφιθέατρο με το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου

Eυρωκοινοβούλιο: Στις 6 Ιουλίου εγκαινιάζεται το αμφιθέατρο με το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου

Τα εγκαίνια του Αμφιθεάτρου «Ανδρέας Παπανδρέου» στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη 6 Ιουλίου και 18:00 ώρα Ελλάδος.

Ειδικότερα, η ακτινοβολία και η αναγνώριση ενός εκ των ηγετών της μεταπολιτευτικής Ελλάδος αποδίδεται και στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τη ανακοίνωση των εγκαινίων να κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της δήλωσής του για τη συμπλήρωση 26 χρόνων από το θάνατο του ιστορικού ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

aithousa andreas papandreou

Ήταν προσωπικό του όραμα και εργάστηκε από το 2018 ώστε να καταστεί πραγματικότητα η επίσημη ονοματοδοσία μιας αίθουσας στο Στρασβούργο, στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το όνομα «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η χαρά μου, που στις 6 Ιουλίου παρουσία εκπροσώπων των ευρωπαϊκών θεσμών τιμάμε τον ιστορικό ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ εγκαινιάζοντας το Αμφιθέατρο, που θα φέρει το όνομα του, στο κεντρικό κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS