Europa League: «Αυλαία» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε Τούμπα και Αγγλία

Europa League: «Αυλαία» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε Τούμπα και Αγγλία

«Αυλαία» στους ομίλους του Europa League θα ρίξουν απόψε (10/12), ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απέναντι σε Γρανάδα (εντός έδρας στις 19:55) και Λέστερ (εκτός στις 22:00).


Με δεδομένους τους αποκλεισμούς τους από την περασμένη εβδομάδα, οι δύο ελληνικές ομάδες θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα για να κλείσουν με όσο το δυνατόν πιο θετικό πρόσημο την εφετινή τους παρουσία στην Ευρώπη, αλλά και να καρπωθούν τα οικονομικά οφέλη της UEFA.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει πρώτος απέναντι στην ισπανική Γρανάδα, η οποία μαζί με την Αϊντχόφεν, θα συνεχίσουν στην φάση των «32» της διοργάνωσης.

Μετά το 0-0 που απέσπασε στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα προσπαθήσει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στους ομίλους, αν και το μυαλό όλων θα βρίσκεται περισσότερο στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (13/12) με τον Άρη.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, μιας και το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους θεωρείται σαφώς πιο σοβαρό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη απέναντι στη Γρανάδα.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς και οι Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκο και Μιχάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σκωτσέζος Μπίτον, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΦάρλαν, Μέλβανι και τέταρτο τον Μάνρο.

Θέλει ν΄ αντιδράσει η ΑΕΚ

Μέσα σε βαρύ κλίμα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» (22:00). Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και εκείνες που προιηγήθηκαν στη διοργάνωση από Ζόρια και Μπράγκα (0-3, 2-4) έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στ΄ αποδυτήρια, ενώ μετά την αντίδραση μερίδας οπαδών στα Σπάτα στα μέσα της εβδομάδας, ήρθε και το ξέσπασμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομιλία του προς παίκτες και τεχνικό τιμ.

Το ματς με τις «αλεπούδες» είναι μεν βαθμολογικά αδιάφορο για την Ένωση, δε, όμως, η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να αντιδράσει δείχνοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ει δυνατό αυτό να συνοδευτεί κι από το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μάσιμο Καρέρα, η «καρέκλα του οποίου τρίζει επικίνδυνα», δεν υπολογίζει τους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Ινσούα και Λιβάια.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βίσερ από το Βέλγιο, με βοηθούς τους Νίλσεν, Βανιέζερε και τέταρτο τον Βρίσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ