Νέα ανάρτηση του Ναρέντρα Μόντι από την Αθήνα: «Ο ελληνικός λαός δείχνει σεβασμό προς την Ινδία»
Φωτογραφία: Twitter

Νέα ανάρτηση του Ναρέντρα Μόντι από την Αθήνα: «Ο ελληνικός λαός δείχνει σεβασμό προς την Ινδία»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ο Ναρέντρα Μόντι κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια συναντήθηκε με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Από την πρώτη στιγμή, ο Ινδός πρωθυπουργός ενημερώνει τους οπαδούς του στο Twitter για την επίσκεψή του στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα, την θερμή υποδοχή που δέχτηκε.

Οι ευχαριστίες του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι

Μάλιστα, μετά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Ναρέντρα Μόντι έγραψε στο Twitter: «Ευχαριστώ την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Κυβέρνηση και το λαό της Ελλάδας που μου απένειμαν τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής. Αυτό δείχνει τον σεβασμό που έχει ο ελληνικός λαός προς την Ινδία».

Ακολούθησε άλλη μία ανάρτηση, στην οποία ανέφερε: «Χαίρομαι που γνώρισα την Πρόεδρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Αθήνα. Συζητήσαμε πολλά θέματα που θα ενισχύσουν τη φιλία Ινδίας-Ελλάδας. Συζητήσαμε επίσης τρόπους για την τόνωση της βιώσιμης ανάπτυξης. Έδωσε συγχαρητήρια στην Ινδία για την επιτυχία του Chandrayaan-3».

Αυτή τη στιγμή, ο Ινδός πρωθυπουργός συναντάται με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ