Γ. Βρούτσης: “Aντίμετρα, ο “φερετζές” των μέτρων!”

Γ. Βρούτσης: “Aντίμετρα, ο “φερετζές” των μέτρων!”

Σε ανακοίνωσή του, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, αναφέρει ότι: «Στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να εκβιάζουν και να εξαπατούν τον κόσμο για πάντα.

Το κόλπο αυτό, όμως, είναι πλέον γνωστό! Προπαγάνδα, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ψευτοδιλήμματα.
Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ, να ψηφίσει η Ν.Δ. τα δήθεν φιλολαϊκά “αντίμετρα”, ούτε αθώα είναι, ούτε τυχαία.

Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει για άλλοθι και συνενόχους, προκειμένου να καλύψει την ανικανότητα και τις τεράστιες ευθύνες του.

Τα μέτρα -2% του ΑΕΠ σε συντάξεις και αφορολόγητο- αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση, καθώς η υλοποίησή τους θα συμβάλλει στη δημιουργία του εξοντωτικού και δεσμευτικού πλεονάσματος του 3,5%.

Αυτό σημαίνει, ότι αν και εφόσον υπάρξουν “αντίμετρα”, αυτά θα χτιστούν πάνω στα αχρείαστα επώδυνα μέτρα της περικοπής 2 επιπλέον συντάξεων και ενός μισθού που προηγούνται! Δηλαδή, ψηφίζοντας τα “αντίμετρα” της κυβέρνησης, έμμεσα ψηφίζονται και τα μέτρα που αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξουν τα “αντίμετρα”.

Επειδή, η αθλιότητα έχει και όριο και στη Ν.Δ. εκβιασμοί και ψευτοδιλήμματα δεν περνούν, θα πρέπει να ψάξουν αλλού για συνενόχους!».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ