Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν ο Γιάννης Ραγκούσης και η Μαρίνα Κοντοτόλη, όπως ανακοινώθηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή».
Όπως αναφέρεται στην αναγγελία του γάμου τους, ο κ. Ραγκούσης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, θα παντρευτεί την κ. Κοντοτόλη στη Αθήνα.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη, καταγόμενη από τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας, είναι επιχειρηματίας και επικεφαλής αλυσίδας κομμωτηρίων σε Αθήνα και Τρίκαλα. Στις τελευταίες εξελέγη βουλεύτρια Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατά την προεκλογική περίοδο του καλοκαιριού 2023, ο κ. Ραγκούσης πραγματοποίησε σειρά ταξιδιών στα Τρίκαλα για να στηρίξει τη σύντροφό του στην εκλογική της εκστρατεία.
Από τον προηγούμενο γάμο του με την Κατερίνα Ρούσσου, ο Γιάννης Ραγκούσης έχει τρία παιδιά, ενώ η Μαρίνα Κοντοτόλη έχει και αυτή δύο παιδιά.
Η αναγγελία του γάμου τους:










