Γεωργιάδης: Να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής, τα εμπορικά και το click in shop στη Θεσσαλονίκη

Γεωργιάδης: Να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής, τα εμπορικά και το click in shop στη Θεσσαλονίκη

Η δική του πρόταση είναι να ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής και τα εμπορικά κέντρα αλλά και να επιτραπεί το click in shop στη Θεσσαλονίκη, είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Open, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες προτάσεις θα κατατεθούν, σήμερα, στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων προκειμένου να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Απαντώντας στα παράπονα των ανθρώπων της εστίασης ότι ανοίγουν χωρίς να έχουν ρευστότητα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για τους δικαιούχους. «Το ΕΣΠΑ δεν μπορεί να αποταμιευτεί "σήμερα" και μπορεί να πάρει δύο χρόνια. Εμείς το κάνουμε σε λιγότερο από δύο μήνες και τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους δικαιούχους για να δουν τι θα πάρουν και να κάνουν το κουμάντο τους», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης ότι: «στην 7η επιστρεπτέα προκαταβολή που θα βγει την επόμενη εβδομάδα θα συμπεριλάβουμε και την εστίαση, είπε και πρόσθεσε ότι θα συζητήσει σήμερα το υπουργείο με τους αρμόδιους φορείς της εστίασης για τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν εστιατόρια και καφετέριες».

Τι είπε για το ακαταλόγιστο των μελών της Επιτροπής
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην ψήφιση του νόμου σύμφωνα με τον οποίο οι λοιμωξιολόγοι ούτε μπορούν να διωχθούν, ούτε να καταθέσουν για τις εισηγήσεις τους. «Φαντάζεστε κύριε Παυλόπουλε, όταν τελειώσει αυτή η πανδημία με τους εμβολιασμούς σε λίγες εβδομάδες, οι άνθρωποι που συμμετείχαν ένα χρόνο σε αυτή την επιτροπή και λάμβαναν αποφάσεις να ήταν εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε παλαβό από αυτούς που βλέπουμε στο Facebook στο Twitter και παντού, να τους κάνουν μηνύσεις και αγωγές και να τρέχουν τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής τους στα δικαστήρια επειδή δέχθηκαν να συμβουλεύουν μία κυβέρνηση ένα κράτος πως να αντιμετωπίσει την πανδημία. Εγώ απορώ και το πως γίνεται η συζήτηση», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Tέλος, απαντώντας αναφορικά με τους λόγους που επιλέχθηκε αυτή η στιγμή για να γίνει αυτό, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι γίνεται γιατί η πανδημία πλησιάζει στην λήξη της και οι άνθρωποι αυτοί θα επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή. «Όσο περνάει η πανδημία και υπάρχει μεγαλύτερη στεναχώρια, αυξάνονται οι εχθρικές αναρτήσεις εναντίον των επιστημόνων που έβαλαν το κεφάλι τους στο ντορβά. Ένας μαγαζάτορας που θεωρεί ότι έπαθε ζημιά το μαγαζί του επειδή εισηγήθηκε ο Χ λοιμωξιολόγος το lockdown, θα μπορούσε να κάνει μήνυση και αγωγή στον Χ λοιμωξιολόγο που ψήφισε υπέρ του lockdown», είπε μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ