Γεωργιάδης: Τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα στο άνοιγμα -Ανοικτά προαιρετικά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Γεωργιάδης: Τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα στο άνοιγμα -Ανοικτά προαιρετικά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Ασφαλώς τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα για άνοιγμα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το πώς θα ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις μετά το lockdown λόγω της Covid-19.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, το σχολικό έτος μπορεί να αναπληρωθεί εφόσον προστεθούν ώρες, ο τζίρος που χάνεται από τις επιχειρήσεις όμως δεν αναπληρώνεται. «Θα γίνουν ανακοινώσεις συνολικά και θεσμικά, το click away θα μπορούσε να είναι μια λύση, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη λιανική πώληση», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι τα επόμενα βήματα για το άνοιγμα της αγοράς θα γίνουν όταν τα εγκρίνουν οι λοιμωξιολόγοι.

Ανοικτά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

«Αυτή την Κυριακή επιτρέπεται να είναι ανοικτά τα σούπερ μάρκετ, είναι προαιρετικό για όποιο θέλει να ανοίξει», ξεκαθάρισε.

«Το να λες δημόσια ότι αποκλείεις κάποια εξέλιξη δεν γίνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις "όλα στον αέρα", δεν μπορούμε να έχουμε κανονικότητα πριν από το εμβόλιο», τόνισε επιπρόσθετα ο υπουργός αναφορικά με το αν εκτιμά πως υπάρχει ενδεχόμενο και τρίτου lockdown.

«Το "κύμα" είμαστε εμείς. Όσο δεν μειώνεται η κινητικότητα, τόσο θα εξαπλώνεται ο ιός», συνέχισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό. «Αδημονώ για το εμβόλιο, μακάρι να με καλέσουν από τους πρώτους να το κάνω», ανέφερε επίσης ο κ. Γεωργιάδης όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η θέση του αναφορικά με την ασφάλεια του εμβολίου κορωνοϊού και τις φωνές που διατυπώνουν αντίλογο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS