Γεωργιάδης σε Στίγκα: Ο πατριωτισμός σας άξιζε 40.000 ευρώ και αρχηγός σας είναι ο Κασιδιάρης

Γεωργιάδης σε Στίγκα: Ο πατριωτισμός σας άξιζε 40.000 ευρώ και αρχηγός σας είναι ο Κασιδιάρης

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν πριν από λίγη ώρα στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

Τα αίματα άναψαν, κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για την επαγγελματική ασφάλιση που περιλαμβάνει και τη τροπολογία για την άδεια παραμονής των μεταναστών, καθώς οι βουλευτές των μικρότερων κομμάτων στα δεξιά της ΝΔ, έπαιρναν το λόγο και εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά της ρύθμισης.

Όταν δε το λόγο πήρε ο κ. Στίγκας, αναφέρθηκε στην ανοιχτή υπόθεση των Σπαρτιατών στη Δικαιοσύνη αναφορικά με τον πραγματικό ρόλο του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη στο κόμμα και επιτέθηκε στον υπουργό. Ο κ. Γεωργιάδης από την πλευρά του δεν άφησε τις αιχμές ασχολίαστες και πέρασε στην αντεπίθεση, καταγγέλλοντας πως όλα συνέβησαν στους Σπαρτιάτες για τα λεφτά και ότι από τη στιγμή που ο Κασιδιάρης είναι η πραγματική ηγεσία του κόμματος, ο κ. Στίγκας βρίσκεται παράνομα στη Βουλή.

Γεωργιάδης: Για τα λεφτά τσακωθήκατε κ. Στίγκα

Στην τοποθέτησή του ο κ. Στίγκας ρώτησε τον υπουργό πως έβγαλε το συμπέρασμα πως πίσω από τους Σπαρτιάτες βρίσκεται ο καταδικασμένος Κασιδιάρης και σημείωσε: «Εγώ είπα κάποια πράγματα και θα τα δει η δικαιοσύνη. Εσείς που βιάζεστε τόσο πολύ και διοχετεύετε ότι θα χάσουμε τις έδρες και τη χρηματοδότηση. Γιατί βιάζεστε; Έχετε εξαπολύσει τρομοκρατία και νομίζετε ότι θα φοβηθούμε. Δεν έχουμε κάνει τίποτα και θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Δεν θα χαθούμε, ούτε πρόκειται να φύγουμε από εδώ γιατί έχουμε επιχειρήματα. Δεν θα δεχόμουν από κανέναν να είμαι καθοδηγούμενος».

«Όταν ψηφιζόταν η τροπολογία Βορίδη- κάπως σα μια ειρωνεία της τύχης σε δικό μου νομοσχέδιο- έγινε μεγάλη συζήτηση για την ηγεσία, διαφωνούσαν τα κόμματα πως θα μπορούσε να αποδειχθεί στο δικαστήριο η ηγεσία. Ήταν ενδιαφέρουσα η συζήτηση γιατί δεν είχαμε εδραιωμένη άποψη πως θα τεκμηριωθεί», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Όλοι ξέρανε ότι είναι του Κασιδιάρη το κόμμα, όμως αν ήταν μόνο η προωθητική σας δύναμη δεν αρκεί να εκπέσετε γιατί αυτό δεν αποδεικνύει την εικαζόμενη ηγεσία. Ήρθατε μια μέρα όμως εσείς στο βήμα είπατε ότι το κόμμα μου είναι θύμα της Greek Mafia που παίρνει εντολές από τις φυλακές Δομοκού και 2 βουλευτές είχαν πάει φυλακή για καθοδήγηση».

Συνεχίζοντας ο υπουργός εκτίμησε πως οι αναφορές Στίγκα από το βήμα της Βουλής είναι αυτές που θα τον οδηγήσουν στην έκπτωση από το αξίωμα. «Μπήκατε στη Βουλή, ήσασταν οι μεγαλοπατριώτες, οι αδέκαστοι οι υπεράνω έναντι ημών των προσκυνημένων στη νέα τάξη. Τσακώθηκαν γιατί έδωσε η Βουλή τα πρώτα 40.000 ευρώ που πήγαν στον Στίγκα, όταν κατάλαβαν ότι θα τα φάει μόνος του γίνανε έξαλλοι. Για 40.000 ευρώ. Για τα λεφτά τσακωθήκατε κ. Στίγκα», είπε με νόημα και συνέχισε: «ο πατριωτισμός σας άξιζε 40.000 ευρώ και ο αρχηγός σας είναι ο Κασιδιάρης. Κακώς είστε στο κοινοβούλιο».

«Από ψεύτη και κωλοτούμπα δεν δέχομαι υποδείξεις», απάντησε εκνευρισμένος ο Στίγκας για να προσθέσει: «τα 40.000 ευρώ δεν τα πήρε ο Στίγκας, αρχιψεύτη αλλά οι Σπαρτιάτες, 5 Αυγούστου μπήκαν τα χρήματα, το ανακοίνωσα στους βουλευτές 28/8. Είστε ψεύτης και συκοφάντης ότι τα χρήματα ήταν η αιτία. Τα χρήματα ήταν η αιτία για τις δικές σας κωλοτούμπες. Απάτες κάνετε σεις. Δεν τολμήσατε, πριν τις εκλογές, να φέρετε το νόμο για γάμο ομόφυλων και τη τεκνοθεσία. Δεν μιλήσατε για φοροεπιδρομή. Είστε εξορισμού απατεώνες».

«Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος, κάποια χορδή σας πάτησα», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος ξεκαθάρισε πως ποτέ η ΝΔ δεν είχε ομοφοβικά χαρακτηριστικά καθώς παραδοσιακά πηγαίνει στις εκδηλώσεις του gay pride. «Αν είναι δυνατόν. Η ΝΔ, είναι σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα που δεν έχει τέτοιου τύπου αντιδράσεις. Οι ψηφοφόροι μας σέβονται τους ανθρώπους δεν τους διακρίνουν και τους περιβάλλουν με αγάπη. Και γ’ αυτό ακριβώς μας ψήφισαν μέσα σε όλα τα άλλα», είπε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ