Γιάννης Οικονόμου: «Επικίνδυνος ‘τραμπισμός αλά γκρέκα’ από τον κ. Τσίπρα στα κοινωνικά ζητήματα»

Γιάννης Οικονόμου: «Επικίνδυνος ‘τραμπισμός αλά γκρέκα’ από τον κ. Τσίπρα στα κοινωνικά ζητήματα»

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι «η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, όπως και η συνολική πολιτική του πορεία, είναι σαν το εκκρεμές: από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς ποτέ να συντονίζεται με την πραγματικότητα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας, στο ζήτημα του πολέμου, «επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, επαναλαμβάνοντας το ‘ναι μεν αλλά’ κι ότι είναι με την ειρήνη».

 «Τραμπισμός αλά γκρέκα»

Και τόνισε ότι σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο ‘τραμπισμό αλά γκρέκα’».

Αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργούν οι «εισαγόμενες κρίσεις», όπως είπε ο κ. Οικονόμου, ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε πάμπολλα ερωτήματα, «χωρίς τελικά να δώσει καμία απάντηση, αφού προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια», υποστήριξε.

Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Θα συμφωνήσουμε με την αποστροφή του ότι το ‘ψέμα έχει κοντά ποδάρια’, αλλά είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ