Γιάννης Οικονόμου: Η επέκταση του φράχτη στον Έβρο αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση - Εντός χρονοδιαγράμματος οι εργασίες

Γιάννης Οικονόμου: Η επέκταση του φράχτη στον Έβρο αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση - Εντός χρονοδιαγράμματος οι εργασίες

Η επέκταση του φράχτη στον Έβρο αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και θα ολοκληρωθεί βάσει του χρονοδιαγράμματος, δήλωσε χθες, Τρίτη 19/09, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, στη διάρκεια σύσκεψης με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και στελέχη των εταιρειών που κατασκευάζουν την επέκταση του φράχτη.

«Η επέκταση του φράχτη, μήκους 35 χλμ., είναι προτεραιότητα για την Κυβέρνηση και θα ολοκληρωθεί βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί, καθώς αποτελεί σημαντικό εργαλείο που συμβάλλει ουσιαστικά στη φύλαξη των συνόρων μας και στην προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και των δικτύων των λαθροδιακινητών», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα μάλιστα με την ενημέρωση που έγινε στον υπουργό, τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου -αφότου θα έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και εφόσον επιτρέπεται με βάση την κατάσταση του εδάφους- αναμένεται να ξεκινήσουν τα μηχανήματα και τα συνεργεία την εκτέλεση των εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συσκέψεις για την πρόοδο των εργασιών θα συνεχιστούν σε τακτικά διαστήματα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Ο φράχτης και η επέκτασή του αποτελούν προτεραιότητα για την Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία εφαρμόζει μια αυστηρή, αλλά απολύτως δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Στη σύσκεψη με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και με στελέχη των κατασκευαστριών εταιριών έλαβα την ενημέρωση ότι η κατασκευή κυλά βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί. Ο φράχτης αποτελεί σημαντικό εργαλείο που συμβάλλει ουσιαστικά στη φύλαξη των συνόρων μας και στην προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και των δικτύων των λαθροδιακινητών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ