Γιάννης Οικονόμου: Θέμα τιμής η δημοσιοποίηση τον ονομάτων όσων βίασαν τη 12χρονη

Γιάννης Οικονόμου: Θέμα τιμής η δημοσιοποίηση τον ονομάτων όσων βίασαν τη 12χρονη

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων βίασαν ή είχαν σκοπό να βιάσουν το 12χρονο κορίτσι που εξέδιδε και βίαζε ο 53χρονος στον Κολωνό ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Τόνισε μάλιστα ότι αυτό είναι υποχρέωση της Πολιτείας.


«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας, μέσα στα νομικά όρια που διαθέτει, να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων είχαν πάρει σειρά για βιάσουν το παιδί. Είναι θέμα τιμής του νομικού πολιτισμού», είπε ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης (11.10.2022), όταν η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ήταν για τη φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό.

«Η κοινωνία οφείλει να μάθει ποιοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όπως έπεσαν από τα σύννεφα για τον 53χρονο, μπορεί να γίνει το ίδιο και για τους άλλους», πρόσθεσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε εγκληματία τον 53χρονο, που προέβη σε φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις.

Αρνήθηκε να μπει σε πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα τονίζοντας ότι πρέπει να εξαντληθεί η αυστηρότητα της Δικαιοσύνης στον 53χρονο και τους συνεργούς του. «Καμία ανοχή», τόνισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ