Χατζηδάκης: Οσο πιο γρήγορα έρθει το εμβόλιο, τόσο λιγότερη θα είναι η πίεση στην οικονομία

Χατζηδάκης: Οσο πιο γρήγορα έρθει το εμβόλιο, τόσο λιγότερη θα είναι η πίεση στην οικονομία

Την διαπίστωση πως όσο γρηγορότερα έρθει το εμβόλιο, τόσο λιγότερες πιέσεις θα δεχθεί η ελληνική οικονομία, έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο Blue Sky τόνισε πως η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες κατά την διάρκεια της πανδημίας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση εξετάζει σε καθημερινή βάση τα δεδομένα και παίρνει όπου χρειάζεται αυστηρότερα μέτρα.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε επίσης ότι περίμενε μεγαλύτερη ευελιξία από την ΕΕ σε ότι αφορά τα κονδύλια, ενώ όπως είπε, αποδείχθηκε ότι καλώς η κυβέρνηση δεν διέθεσε όλα τα κονδύλια μπροστά, ώστε να έχει τώρα τη δυνατότητα να στηρίξει τους πληγέντες από τον κορωνοϊό. Ακόμη, ο υπουργός αναφέρθηκε και στα Μέσα Μεταφοράς τονίζοντας πως το πρόβλημα με τα φαινόμενα συνωστισμού είναι «υπαρκτό» και πως «δρομολογείται η λύση».

Τέλος, σχολίασε και τα ζητήματα της τουρκικής προκλητικότητας, χαρακτηρίζοντας θετικό το ότι οι Ευρωπαίοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι γίνονται «θύματα της αλαζονείας του Ερντογάν», ενώ ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα ξέρει να υπερασπίζει τα δικαιώματά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS