Το χρονικό της επίθεσης στον Θάνο Πλεύρη -Τι είπε η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου

Το χρονικό της επίθεσης στον Θάνο Πλεύρη -Τι είπε η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου

Τη στιγμή της απαράδεκτης επίθεσης στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την οικογένειά του περιγράφει η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου στα Πετράλωνα, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Ο Θάνος Πλεύρης γευμάτιζε με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, μέχρι τη στιγμή που δέχτηκαν επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα.

«Του πέταξαν το γιαούρτι με μεγάλη δύναμη, από κοντινή απόσταση»
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, είπε:

«Ξαφνικά βλέπουμε έναν άνδρα να τρέχει κατά πάνω του και να του ρίχνει γιαούρτι. Ήταν με μεγάλη δύναμη και ήταν από κοντινή απόσταση οπότε τον βρήκε στο μάτι».

«Η οικογένειά του τρομοκρατήθηκε, καθώς και τα παιδιά του. Αυτό μας σόκαρε περισσότερο», τόνισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγνωστος άντρας μετά την αιφνιδιαστική επίθεση στον υπουργό Υγείας, άρχισε να τρέχει.

Με ανάρτησή του, ο Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε το περιστατικό νωρίτερα, αναφέροντας:

«Μόλις τώρα Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι»

Η ανακοίνωση του νοσκομείου «Λαϊκό»

Σύμφωνα δε και με την ανακοίνωση του νοσοκομείου «Λαϊκό» το οποίο επισκέφθηκε αμέσως στα επείγοντα μετά την επίθεση ο υπουργός, καθώς είχε τραυματιστεί στο μάτι, αναφέρεται:

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

Ο Αν. Διοικητής Ο Διοικητής Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής

Παπαδάκης Δημήτριος Ροΐδης Θεοφάνης Μίχα Μαρία».

Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία»

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία…», ανέφερε στην ανακοίνωσή του καταρχάς το γραφείο Τύπου της ΝΔ, προτού, μιλήσει για «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη.

«Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS