Χρυσοχοΐδης: «Δεν υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας»- Τι είπε για Γλυκά Νερά και κυκλώματα της νύχτας

Χρυσοχοΐδης: «Δεν υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας»- Τι είπε για Γλυκά Νερά και κυκλώματα της νύχτας

Στη διαβεβαίωση πως δεν υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας αλλά της εγκληματοφοβίας λόγω του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά το οποίο και χαρακτήρισε πρωτόγνωρο για τα ελληνικά ήθη αλλά και τον κύκλο αίματος στη νύχτα προχώρησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Αύξηση εγκληματικότητας δεν υπάρχει! Το ξαναλέω! Άκουσα τον κ. Βούτση που είπε για τον covid αλλά παρόλα αυτά έχουμε μειωμένα στοιχεία εγκληματικότητας, ανθρωποκτονίες κλοπές! Καταθέτω τα στοιχεία στη Βουλή! Στο πεντάμηνο του 21’ σε σχέση με 20’ υπάρχει μείωση 10-40%», είπε και πρόσθεσε: «Η βαρβαρότητα Γλυκά Νερά και ο κύκλος αίματος των μπράβων! Σπάνιο και ανήκουστο για τα ήθη μας! Στραγγάλισαν μάνα μπροστά μωρό της μας που μας εξοργίζει αλλά είναι μοναδικό φαινόμενο όσο και να φοβίζει! Τους δράστες τους αναζητά η αστυνομία! Το έγκλημα λοιπόν ενώ είναι πηγή σε αίσθημα ανησυχίας δεν μεταφράζεται σε αύξηση εγκληματικότητας. Οι μπράβοι περιοδικά λύνουν τις διαφορές τους! Το 18 είχαμε 7 αλληλοεκτελέσεις μπράβων! Να σταματήσουμε τη κλιμάκωση που είναι επικίνδυνη! Είναι ξεκαθάρισμα! Με τα Γλυκά Νερά και τους μπράβους δεν ανεβαίνει η εγκληματικότητα αλλά η εγκληματοφοβία και το αίσθημα ανασφάλειας! Δεν το υποτιμώ αλλά είναι άλλο πράγμα! Υπάρχει σύγχυση εγκληματοφοβίας και εγκληματικότητας! Η εγκληματικότητα μειώνεται δεν αυξάνεται!».

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής στο περιθώριο επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως όλα τα κόμματα στο κοινοβούλιο αντιλαμβάνονται πλέον την ανάγκη της αστυνόμευσης και της ικανοποίησης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και δήλωσε ανοιχτός στη συναίνεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ