Ηχηρή παρέμβαση Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ηχηρή παρέμβαση Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Με δήλωση-τοποθέτηση την Δευτέρα θα παρέμβει στο θέμα των παρακολουθήσεων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει δήλωση τη Δευτέρα για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη.

Αμεση είναι η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου στην υπόθεση της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα περιμένει να ανοίξει η Βουλή, αλλά θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα με δήλωσή του για το ζήτημα.

Απόφαση του πρωθυπουργού να χυθεί φως στην υπόθεση

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνιζαν ότι είναι δεδομένη η απόφαση του πρωθυπουργού να χυθεί φως στην υπόθεση, ενώ έχει δοθεί εντολή να ενημερωθεί πλήρως ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις χθεσινές προσπάθειες του κ. Γεραπετρίτη να μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο και να του μεταφέρει τις πληροφορίες που έχει η κυβέρνηση για την υπόθεση δεν υπήρξε ανταπόκριση. Πλέον, θα κληθεί από τον νέο αρχηγό της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη για να ενημερωθεί αναλυτικά για το πώς προέκυψε η εισαγγελική άδεια για παρακολούθηση του.

«Ναι» από την κυβέρνηση σε σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Ανδρουλάκη

Μάλιστα χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είπε πως η κυβέρνηση θα απαντήσει θετικά σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ