Aπίστευτο: Μεταλλική ράβδος διαπέρασε το κρανίο εργάτη σε οικοδομή στην Ινδία – Αλλά επέζησε! [βίντεο]

Aπίστευτο: Μεταλλική ράβδος διαπέρασε το κρανίο εργάτη σε οικοδομή στην Ινδία – Αλλά επέζησε! [βίντεο]

Σαν από θαύμα σώθηκε ένας άνδρας στην Ινδία, όταν μια μεταλλική ράβδος έπεσε από τον 20ο όροφο οικοδομής και διαπέρασε το κρανία του.

Συνάδελφοί του φώναξαν στον 24χρονο να μετακινηθεί καθώς η μεταλλική ράβδος έπεφτε από την οικοδομή στο Γκαζιαμπάντ της Ινδίας, αλλά εκείνος έστρεψε προς τα πάνω το βλέμμα του με αποτέλεσμα η σιδερόβεργα να διαπεράσει τον εγκέφαλό του και να βγει από το πίσω μέρος του κρανίου του.

India accident 0.jpg

Συναδελφοί του έκοψαν το μεγαλύτερο μέρος της μήκους 6,5 μέτρων ράβδου, προτού τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Flores Hospital της ίδιας πόλης της Ινδίας, όπου οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν το μέγεθος του τραύματος.

Ο νευροχειρουργός δρ Αμπινάβ Γκούπτα και οι συνεργάτες του οδήγησαν τον 24χρονο στο χειρουργείο, όπου αφαίρεσαν μεγάλα κομμάτια του κρανίου του για να αποτρέψουν μια μεγαλύτερη βλάβη στον εγκέφαλο. Μετά από μια τετράωρη επέμβαση του αφαίρεσαν τη ράβδο, αλλά το αριστερό μέρος του σώματός του είχε παραλύσει. Ο νεαρός αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη και κατάφερε να ανοίξει τα μάτια του, αλλά οι γιατροί δεν είναι σίγουροι αν έχει επαφή με το περιβάλλον. Του δίνουν πάντως πιθανότητες 90% να επιζήσει, αλλά «έχει μακρύ δρόμο μπροστά του προτού αναρρώσει πλήρως», όπως είπε ο δρ Γκούπτα, προσθέτοντας ότι ο ασθενής θα χρειαστεί φυσιοθεραπεία και νοσηλεία σε κλινική αποκατάστασης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ