Ηρώδου Αττικού: Ο δρόμος που οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από χρόνια δίνεται ξανά στην κυκλοφορία

Ηρώδου Αττικού: Ο δρόμος που οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από χρόνια δίνεται ξανά στην κυκλοφορία

Από αύριο θα γίνεται ανεμποδίαστα η διέλευση οχημάτων από την Ηρώδου Αττικού. Με απόφαση του ο πρωθυπουργός και σε συνεννόηση με τον δήμο Αθηναίων και της Τροχαίας, ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτήν με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κίνηση αυτή έχει ιδιαίτερο πολιτικό συμβολισμό. Στα χρόνια των μνημονίων και της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ο δρόμος που οδηγεί στο Μέγαρο Μαξίμου, έκλεινε συχνά ύστερα από τις επεισοδιακές συγκεντρώσεις. Για χρόνια οι Αθηναίοι διαμαρτύρονταν για αυτή την κατάσταση που δημιουργούσε αρκετά κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή. Η κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα ήταν σφοδρή καθώς για χρόνια, ειδικότερα τις βραδινές ώρες, ο δρόμος εκεί έκλεινε με κλούβες της αστυνομίας.

«Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι από αύριο, «η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ