Κακοκαιρία Daniel - Πιερρακάκης: Κάποια σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν για μήνες

Κακοκαιρία Daniel - Πιερρακάκης: Κάποια σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν για μήνες

«Ο σχολικός πληθυσμός στη Θεσσαλία ανέρχεται σε 88.000 μαθητές, για 1.036 παιδιά και για περισσότερους από 10.000 εκπαιδευτικούς», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν όλα τα σχολεία, όπως για παράδειγμα δημοτικά σχολεία στον Παλαμά. Ως προς αυτό θα πραγματοποιηθεί αύριο σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας και θα αποφασιστεί ποια σχολεία θα ανοίξουν.

Κάποια σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν για μήνες, επισήμανε επιπροσθέτως αναδεικνύοντας το μέγεθος του προβλήματος, υπογραμμίζοντας πως εκεί θα υπάρξει παρέμβαση μήπως χτιστούν οικίσκοι.

Σε αυτό το πλαίσιο, δήλωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο συστέγασης σχολικών μονάδων. Οι μαθητές των σχολείων που δεν θα ανοίξουν θα πάνε σε όμορα σχολεία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ