Ο Στέφανος Κασσελάκης εύχεται μαζί με τον Τάιλερ και τα ανίψια του «Happy New Year» από το Τέξας [βίντεο]

Ο Στέφανος Κασσελάκης εύχεται μαζί με τον Τάιλερ και τα ανίψια του «Happy New Year» από το Τέξας [βίντεο]

Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Τέξας κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο κ. Κασσελάκης, μέσω reel στο Instagram, ευχαρίστησε όλους εκείνους που του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή, ενώ έστειλε ευχές για καλή χρονιά.

Στο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν μόνος, καθώς δίπλα του είχε, εκτός από τον σύζυγό του Τάιλερ, τα δύο ανίψια του, Θοδωρή και Ισαβέλλα.

«Γεια σας από το Χιούστον, Τέξας. Είμαι εδώ με τα ανιψάκια μου, τον Θοδωρή και την Ισαβέλλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας για την ονομαστική μου εορτή» είπε, αρχικά, ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν ξέρω τι έχω κάνει για να δικαιούμαι τόση αγάπη μέσα σε τρεις μήνες αλλά να είστε καλά και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας», πρόσθεσε.

Το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη

«Καλή Χρονιά ή όπως λέμε στα Αγγλικά Happy New Year», είπε. Μάλιστα, επειδή τα ανίψια του δεν ακούστηκαν, τα κάλεσε να επαναλάβουν τις ευχές, όπως και έπραξαν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ