Νέο τελεσίγραφο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ή με στηρίζετε ως τις εθνικές εκλογές ή προσφεύγω ξανά στη βάση

Νέο τελεσίγραφο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ή με στηρίζετε ως τις εθνικές εκλογές ή προσφεύγω ξανά στη βάση

«Ή πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή αναβάπτιση στο Συνέδριο» φέρεται να είπε ο κ. Κασσελάκης, απευθυνόμενος στα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου.

«Ζητώ αναβαπτιση της βούλησης και εντολής των μελών αν δεν με εμπιστεύεστε. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός παρά τα ότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε και οι ίδιοι τη διαδικασία; Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει εδώ τώρα, όπως είμαστε. Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» είπε κατά πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο κ. Κασσελάκης διεμήνυσε «ή με στηρίζετε ή βρείτε ανταγωνιστή να κονταροχτυπηθούμε στο Συνέδριο».

Εν συνεχεία σηκώθηκε και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Προφανώς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εννοούσε να στηριχθεί από όλους ως τις εθνικές εκλογές, καθώς έχει εκλεγεί μόλις 5 μήνες πριν, σε διαφορετική περίπτωση απείλησε με προσφυγή στους συνέδρους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης έχει εκλεγεί από τη βάση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, άρα η αναφορά στο Συνέδριο, που ξεκινά την Πέμπτη, έχει νόημα μόνο ως προς το σκέλος να ζητήσει από τους συνέδρους να δώσουν το «πράσινο φως» για νέα προσφυγή στη βάση του κόμματος.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του έξω από την Κουμουνδούρου, ο κ. Κασσελάκης σχολίασε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

«Διαβάζω να λένε ''χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα, ανέβηκε σε τρακτέρ''. Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους, αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Πριν από την έλευσή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης έδωσε το «παρών» στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα. Εκεί, μεταδίδοντας live κάθε του κίνηση, συνομίλησε με τους αγρότες και έβγαλε φωτογραφίες.

«Οι αγρότες αγκομαχούν για να επιβιώσουν. Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα. Να μην υπάρχει αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Επιτέλους, να γίνει μια ρύθμιση οφειλών, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουν τη γη τους να πηγαίνει στη ρευστοποίηση. Απλά πράγματα να γίνουν άμεσα», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης από το κέντρο της Αθήνας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ