Καβάλα: Στον τόπο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής - Γιατί πήγε για δεύτερη αυτοψία στο μαντρί

Καβάλα: Στον τόπο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής - Γιατί πήγε για δεύτερη αυτοψία στο μαντρί


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια, αλλά από δολοφονία.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της το απόγευμα της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιό της, λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι της Καβάλας. Η αποκάλυψη έγινε μετά την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία «έδειξε» ότι ο θάνατος της 68χρονης επήλθε μετά από εγκληματική ενέργεια, καθώς η σορός έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα που της προκάλεσε ο δολοφόνος.

Μάλιστα, δεύτερη αυτοψία στο μαντρί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στην Καβάλα, πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής ώστε να εξετάσει τον τόπο του εγκλήματος.

Αυτό συνέβη διότι η πρώτη εκτίμηση της Παρασκευής έδειχνε θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο η νεκροτομή του Σαββάτου στη σορό της γυναίκας, φανέρωσε τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακά της τα οποία προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Τhesstoday.gr, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής που διενήργησε τη νεκροψία μετέβη σήμερα λίγο πριν από τις 11 το πρωί με περιπολικό της Αστυνομίας στο μαντρί της 68χρονης.

Μετά τα νεότερα στοιχεία, η Αστυνομία έχει «κυκλώσει» την εγκληματική ενέργεια ως το επικρατέστερο σενάριο πίσω από τον θάνατο της 68χρονης, με τις Αρχές μάλιστα να εστιάζουν ακόμη και σε συγγενικά πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται να κληθούν και μέσα στην ημέρα ώστε να καταθέσουν.

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια, αλλά σε δολοφονία.

Ο κοινοτάρχης του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης μιλώντας στο Τhesstoday.gr, έκανε λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένειά της και δεν δημιουργούσε διενέξεις.

«Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίζαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό, τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δήλωσε κάτοικος του χωριού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ