Καβγάς Γεωργιάδη-Φίλη στον ΑΝΤ1: «Εσύ να απολογηθείς!» -«Είναι ντροπή σου!» [βίντεο]

Καβγάς Γεωργιάδη-Φίλη στον ΑΝΤ1: «Εσύ να απολογηθείς!» -«Είναι ντροπή σου!» [βίντεο]

Ανέβηκε η ένταση στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη του ANT1 ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.

Όταν ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκίνησε να απαντά στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη φράση «θυσία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός, αλλά και τη φράση «ευκαιρία» που είχε πει ο ίδιος σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, η ένταση μεταξύ των δύο καλεσμένων κορυφώθηκε.

«Όταν έδειξα στον @filis_nikos ότι ο @andreasxanthos είχε πει ότι η "τραγωδία στο Μάτι είναι ευκαιρία αναστοχασμού" κόντεψε να βγει από τα ρούχα του… και δεν με άφησε να ακουστεί ότι και ο @atsipras έχει πει 50 φορές για "τη θυσία του Παύλου Φύσσα" κ.λπ. Υποκριτές και λαϊκιστές που το μόνον που τους νοιάζει είναι να ρίξουν τον @kmitsotakis, ούτε που νοιάζονται να βρούμε τι πραγματικά έφταιξε για την τραγωδία», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Γεωργιάδης: Πιστεύω πραγματικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται πλέον μόνον για τη μικροκομματική εκμετάλλευση αυτής της φοβερής τραγωδίας. Και παίρνω ως παράδειγμα αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο. Μιλάει ο Μητσοτάκης στο Μαρούσι, βγάζουν ανακοίνωση ότι μίλησε για τη θυσία στα Τέμπη που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο κράτος και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε απαράδεκτο, πώς το είπε αυτό ο Μητσοτάκης, δεν ντρέπεται κ.λπ.

Μπορεί να έρθει η κάμερα να δείξω κάτι; Την ευκαιρία αναστοχασμού τη βλέπετε; Βγήκε ανακοίνωση για τον Ανδρέα Ξανθό που έβλεπε το Μάτι ως ευκαιρία;

Φίλης: Απολογείσαι συνέχεια και σπεκουλάρεις.

Γεωργιάδης: Δεν είστε δικαστήριο για να κάνετε ενόχους εσείς. Πάμε, τώρα, Τσίπρας, ακούστε τι είχε πει ο Τσίπρας.

Φίλης: Τον αφήνετε και μιλάει και διασύρει... αυτό κάνει τόση ώρα. Δεν ντρέπεται τόση ώρα; Δεν ντρέπεται;

Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας έχει πει πενήντα φορές για τη θυσία του Παύλου Φύσσα που έσωσε τη χώρα από τη Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν βγήκε ανακοίνωση για τον Τσίπρα που είπε αυτές τις λέξεις; Ακούστε τώρα γιατί σας το λέω. Γιατί είναι ψεύτες και υποκριτές. Άμα λέει ο Ξανθός "ευκαιρία" είναι καλό, άμα το λέει ο Γεωργιάδης είναι λάθος.

Φίλης: Ντροπή σου! Ντροπή σου!

Γεωργιάδης: Εσύ θα απολογηθείς, όχι εγώ. Εσύ θα απολογηθείς για όλα αυτά που έχεις κάνει στην Ελλάδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS