Κηδεία Αλέκου Φλαμπουράρη: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Κηδεία Αλέκου Φλαμπουράρη: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» – Παρών ο Αλέξης Τσίπρας και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Πάρκο Ελευθερίας, στον χώρο του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στι 18 Νοεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών.

Στην πολιτική κηδεία έχουν δώσει το «παρών» νυν και πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππά, ο ΛΑέξης Χαρίτσης, ο Νίκος Βούτσης, η Ρένα Δούρου, η Ράνια Σβίγκου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Τέρενς Κουίκ, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Στο ύστατο χαίρε παρευρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, αλλά και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του Αλέκου Φλαμπουράρη, Εύη, που ξέσπασε σε λυγμούς πάνω από το φέρετρο.

Η οικογένεια του Αλέκου Φλαμπουράρη εξέφρασε την επιθυμία της για την αντί στεφάνου ενίσχυση του "Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ΚΕΑ/ΑΜΕΑ". Επικήδειο εκφωνούν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, όπως και ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

6741584

Μετά την είδηση του θανάτου του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των εσωκομματικών συνεδριάσεων έως την ημέρα της κηδείας.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου είχε αναφέρει ειδικότερα τα εξής: «Λόγω της οδυνηρής απώλειας του αγαπημένου συντρόφου μας Αλέκου Φλαμπουράρη αναβάλλεται η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπως και όλες οι εσωκομματικές διαδικασίες και συνεδριάσεις οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μέχρι και την Πέμπτη, ημέρα της κηδείας».

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2025 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ