ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: Την Τρίτη οι αποφάσεις για την ΚΟ - Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπησή του στη Βουλή

ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: Την Τρίτη οι αποφάσεις για την ΚΟ - Ποια είναι τα επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπησή του στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στη Χαριλάου Τρικούπη υπό τον νέο πρόεδρο του κόμματος.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση στη Χαριλάου Τρικούπη.Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη 14/12, πριν από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, θα έχουν οριστεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη τόσο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ αλλά όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Σημειώνεται ότι θα εκλεγεί και νέος γραμματέας της ΚΟ.

Επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση του προέδρου είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης ή ο Μιχάλης Κατρίνης.

Σύμφωνα με πηγές, φαίνεται ότι σήμερα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την επιλογή των προσώπων.

Την ίδια στιγμή ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για το αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάει ή όχι στην προσύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών. Όπως τονίζουν πηγές, θα εξαρτηθεί από το τηλεφώνημα του επικεφαλής, Πέδρο Σάντσεθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συναντήσει και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα όπως κι άλλους αρχηγούς κομμάτων.

Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα γραφεία του κόμματος για την παράδοση - παραλαβή της ηγεσίας. Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο γραμματέας και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης.

Ακολούθησε κλειστή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του προέδρου, μεταξύ των οποίων, ο Στέφανος Ξεκαλάκης, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Ειρήνη Κωστάκη, Βασίλης Πανάγου, Βαγγέλης Τσόγκας, Παναγιώτης Βλάχος. Νωρίτερα, μαζί με τον κ. Ανδρουλάκη επισκέφθηκε τα γραφεία και ο βουλευτής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS