ΚΙΝΑΛ: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου

ΚΙΝΑΛ: Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ στη θέση του παραιτηθέντος Παύλου Χρηστίδη ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του iefimerida.gr που ανέφεραν ότι η πλήρωση της θέσης του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ θα γίνει εκ των ενόντων, το επιτελείο της Φώφης Γεννήματα, με τη σύμφωνη γνώμη της ιδίας, έκρινε ως προτιμότερη λύση τον κ. Χριστοδουλάκη.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής κρίθηκε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκπροσωπήσει το κόμμα ως τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου καθώς λόγω του θεσμικού του ρόλου δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι ανήκει σε κάποιο «στρατόπεδο» υποψηφίου μετά την απόσυρση της Φώτης Γεννηματά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Χαριλάου Τρικούπη «Για το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, χρέη εκπροσώπου Τύπου θα εκτελεί ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ