ΚΚΕ: Κρατάει την έδρα του στην Φθιώτιδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΚΚΕ: Κρατάει την έδρα του στην Φθιώτιδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Την απόφαση του για την έδρα την οποία θα κρατήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, δίνοντας έτσι τέλος και στην αγωνία τριών επιλαχόντων βουλευτών.

Ως γνωστόν, οι επικεφαλής των κομμάτων είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες και παίρνουν υποχρεωτικά σταυρούς από όλα τα ψηφοδέλτια που πέφτουν στην κάλπη υπέρ του κόμματος. Το ίδιο ισχύει στις εκλογικές περιφέρειες όπου είναι υποψήφιοι βουλευτές όσοι έχουν διατελέσει Πρωθυπουργοί.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Κουτσούμπας είχε θέσει υποψηφιότητα στις εκλογικές περιφέρειες του Βόρειου Τομέα Αθηνών, της Α’ Θεσσαλονίκης και της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, ο ΓΓ της ΚΕ του κόμματος θα κρατήσει την βουλευτική έδρα της Φθιώτιδας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του. Αυτό σημαίνει ότι στην Φθιώτιδα, θα παραμείνει πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΚΚΕ ο κ. Κωνσταντίνος Μπασδέκης.

Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, εκτός της κ. Αφροδίτης Κτενά που πλέον κατατάσσεται πρώτη, βουλευτής του ΚΚΕ θα είναι η Έρη Ρίτσου, κόρη του σπουδαίου ποιητή Γιάννη Ρίτσου.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου το ΚΚΕ κατέλαβε 1 έδρα, βουλευτής θα είναι ο Ιωάννης Δελής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS