Κωστής Χατζηδάκης: Το 2023 η Ελλάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην οικονομία -Το μήνυμά του στο TikTok

Κωστής Χατζηδάκης: Το 2023 η Ελλάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην οικονομία -Το μήνυμά του στο TikTok

«Το 2023 η Ελλάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην οικονομία!», αναφέρει σε μήνυμά του μέσω Tik Tok ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως σημείωσε «Έχουμε πια τον 3ο υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποκτήσαμε την επενδυτική βαθμίδα μετά από 13 χρόνια. Και επίσης μετά από 13 χρόνια, μπορέσαμε και δώσαμε αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους».

Και συνέχισε: «Πατήσαμε ''γκάζι'' για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Kαι μάλιστα σε 11 διαφορετικά επίπεδα.  Η Κυβέρνηση έφερε μια σημαντική πρωτοβουλία, με σοβαρές υποχρεώσεις για τους servicers και τα funds.  Η ανεργία πια έχει πέσει στα προ κρίσης επίπεδα. Από το 17,5% στο 9,5%. Ο μέσος μισθός από το 2019 έχει ανέβει 20%.  Ο προϋπολογισμός μας, παρά τις αλλεπάλληλες φυσικές καταστροφές και τις επιπτώσεις τους, εφαρμόστηκε όπως σχεδιάστηκε.  Και σε επιστέγασμα όλων αυτών, ο Economist ήρθε πρόσφατα και ανακήρυξε την Ελλάδα, την πατρίδα μας, χώρα της χρονιάς για το 2023».

Το μήνυμα του Κωστή Χατζηδάκη λίγο πριν την εκπνοή του 2023:

 

@kostis_hatzidakis Το 2023 η Ελλάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην οικονομία! #fypgreece #tiktokgreece #politiki #ellada ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ