Κύκλο θεματικών συνεντεύξεων Τύπου ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πρεμιέρα τη Δευτέρα όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κύκλο θεματικών συνεντεύξεων Τύπου ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πρεμιέρα τη Δευτέρα όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη Δευτέρα, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η συνέντευξη Τύπου θα έχει ως θέμα της την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.

Ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει τη συνέντευξη τη Δευτέρα στις 12:30, όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ανακοίνωσε ότι η νομοθετική ρύθμιση για το «μπλόκο» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη θα έρθει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

«Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί από την Βουλή η διάταξη που βάζει μπλόκο σε ναζιστικά μορφώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου, πρόκειται για «μια αυτονόητη ρύθμιση και από το Νοέμβριο που την έχουμε στείλει θα επιδιώξουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση. Σε αυτό το πεδίο δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές. Πρέπει να μπορούμε να αποκλείουμε φασίστες και εγκληματίες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ