ΚΥΣΕΑ: Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου - Σε πρώτο πλάνο η φύλαξη των συνόρων στον Έβρο και η αντιμετώπιση των διακινητών

ΚΥΣΕΑ: Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου - Σε πρώτο πλάνο η φύλαξη των συνόρων στον Έβρο και η αντιμετώπιση των διακινητών

Σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Βασικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι η φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ αναμένεται να γίνει η αποτίμηση της κατάστασης από την αστυνομία και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, θα παρουσιαστούν οι επιχειρησιακές αναλύσεις που αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων φρούρησης, καθώς επίσης και ενημέρωση για τα έργα αποτροπής σε όλο το μήκος των 212 χλμ στον Έβρο.

Από διαφορετικά σημεία

Μέχρι στιγμής, όλες οι εμπλεκόμενες αρχές συμφωνούν ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί ταυτόχρονα και από διαφορετικά σημεία η δράση των παράνομων διακινητών, οι οποίοι οδηγούν εκατοντάδες ομάδες μεταναστών προς την Ελλάδα και την ΕΕ.

Ενδεικτική είναι άλλωστε η δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι επιχείρησαν να εισέλθουν παρανόμως στην Ελλάδα, μόνο σε μια ημέρα από τον Έβρο, περίπου 1.500 άτομα.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2023 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS