Λάμπρου: Όλα τα αιτήματα των κρατουμένων γίνονται δεκτά και είναι μέσα στο Νομοσχέδιο [video]

lamprou diakiosynhs

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους για το θέμα με τις καταγγελίες Πανούση και τους κρατουμένους, έρχεται στη δημοσιότητα συνέντευξη του Πάνου Λάμπρου στην οποία δήλωνω ότι «όλα τα αιτήματα των κρατουμένων έχουν γίνει δεκτά».

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάρτιο ανέφερε ο κ. Λάμπρου ότι στο νομοσχέδιο που είχε μόλις καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης, βρίσκονταν όλα τα αιτήματα των κρατουμένων.

Το παρακάτω βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω της ιστοσελίδας του, ο τηλεοπτικός σταθμό ΣΚΑΪ, αφορά σε μια διαδικτυακή συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Λάμπρου στο ΟΜΝΙΑ TV στις 24 Μαρτίου του 2015. «Έγινε συζήτηση με τους ανθρώπους, καταγράφηκαν τα προβλήματα» είπε ο κ. Λάμπρου, σύμφωνα με τον οποίο έχει κάνει «πάρα πολλές συζητήσεις, όλα τα αιτήματα που έχουν καταθέσει έχουν γίνει δεκτά, όχι μόνο επειδή τα ζήτησαν αλλά επειδή πραγματικά είναι δίκαια».

«Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στην έκτακτη εκπομπή "Ημερολόγια Κρατουμένων", συζητάμε με τον Πάνο Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Δικαιοσύνης-Δικαιωμάτων, για την απεργία, το νομοσχέδιο και για τα άπειρα προβλήματα που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές», αναφέρεται στο βίντεο του ΟΜΝΙΑ, που αναρτήθηκε στο YouTube στις 24/03/2015 και προστίθεται: «Ενώ η απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων συνεχίζεται για 3η εβδομάδα, ο Υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος πρόκειται να καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο "για τη ρύθμιση επειγόντων θεμάτων του ποινικού και του σωφρονιστικού συστήματος».

https://www.youtube.com/watch?v=_KRPQS7_VI8

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ