Λιβάνιος: Η απάντησή του για το «δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» μετά την πτώση του Canadair - «Μονταζιέρα της χυδαιότητας»

Λιβάνιος: Η απάντησή του για το «δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται» μετά την πτώση του Canadair - «Μονταζιέρα της χυδαιότητας»

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και κάνοντας μια σύντομη αναφορά του στην πτώση του Canadair, που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο χειριστών του, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δήλωσε συγκλονισμένος από τις εικόνες της συντριβής του Canadair, σημειώνοντας πως είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας, που είναι πολύ μεγάλο και το οποίο κάποιες φορές πληρώνεται και με τη ζωή των πιλότων (σ.σ. την ώρα εκείνη δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως ο θάνατος των δύο ιπτάμενων, με τον κ. Λιβάνιο να λέει χαρακτηριστικά «ας ευχηθούμε να είναι όλα καλά, αλλά...»).

«Είμαι συγκλονισμένος από το βίντεο της πτώσης», είπε ο κ. Λιβάνιος και δήλωσε ότι, ως κάτοικος Ελευσίνας, γνώριζε πολλούς πιλότους πυροσβεστικών αεροσκαφών και τις οικογένειές τους.

«Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το τίμημα της αυτοθυσίας. Το είδα το βίντεο και είναι απίστευτο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή συνεχίζεται, οπότε επιστρέψετε μου να σας μιλήσω για το νομοσχέδιο», συνέχισε.

Απομονώνοντας τη φράση αυτή του κ. Λιβάνιου, κάποιοι λογαριασμοί στο Twitter, προσπάθησαν να «απομονώσουν» τη φράση Λιβάνιου από το γενικότερο ύφος των δηλώσεών του, «χρεώνοντάς» του κυνισμό.

Απαντώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Οι στιγμές είναι τραγικές για να αφιερώσει κανείς έστω και μια φράση για την ενσυναίσθηση που λείπει από όσους βρίσκουν το κουράγιο να ρίξουν λάσπη εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη απώλεια. Ολόκληρη η δήλωση, χωρίς τη μονταζιέρα της χυδαιότητας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ