Μάκης Βορίδης για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Επιμένω στην άποψή μου

Μάκης Βορίδης για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Επιμένω στην άποψή μου

«Επιμένω στην άποψή μου» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σχετικά με την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας 8/01, ο Μάκης Βορίδης ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζει η στάση του ως προς το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάκης Βορίδης: Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στις θέσεις μου

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Επικρατείας έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι κατά του σχετικού νομοσχεδίου.

«Γιατί το κουράζουμε και το λέμε και το ξαναλέμε. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στις θέσεις μου», επισήμανε.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια μέσα στην εβδομάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε διάλογο με τεκμηρίωση, με όλες τις πλευρές που αντιδρούν με τα σχέδια της κυβέρνησης για τα ομόφυλα ζευγάρια (κοινωνία, φορείς, όπως η εκκλησία κ.α., βουλευτές, κόμματα αντιπολίτευσης) και στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε, θα οριστεί το χρονοδιάγραμμα κατάθεσης και ψήφισης του νομοσχεδίου.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες, είτε την Τρίτη στην παρέμβαση του στο Υπουργικό Συμβούλιο, είτε την Τετάρτη στη συνέντευξη που προγραμματίζει στη δημόσια τηλεόραση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά κηρύσσει την έναρξη της συζήτησης γι’ αυτό το φλέγον θέμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ