ΣΥΡΙΖΑ: Μαλώνουν για το «μαξιλάρι» των 37 δις -«Διάβασε, μην υπονομεύεις τον συλλογικό άθλο επί Τσίπρα»

ΣΥΡΙΖΑ: Μαλώνουν για το «μαξιλάρι» των 37 δις -«Διάβασε, μην υπονομεύεις τον συλλογικό άθλο επί Τσίπρα»

Οργισμένη απάντηση Δραγασάκη στον Κασσελάκη.

Πυρ ομαδόν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς και η πλευρά Αχτσιόγλου διαφωνεί για το περιβόητο «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ, με τον στενό συνεργάτη της πρώην υπουργού, Αλέξη Χαρίτση, να τάσσεται υπέρ του Γιάννη Δραγασάκη

«Όπως ακριβώς τα λέει ο Γιάννης Δραγασάκης. Περήφανοι μέχρι τέλους για τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης μας για έξοδο από τα Μνημόνια και την ανόρθωση της κοινωνίας μας» έγραψε αργά χθες το βράδυ ο Αλέξης Χαρίτσης στα social media, δίνοντας απάντηση στην έκκληση του Στέφανου Κασσελάκη για συνεργασία.

Η δήλωση Κασσελάκη που προκάλεσε τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι χθεσινές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ, προκάλεσαν το ξέσπασμα του Γιάννη Δραγασάκη, στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε το «μαξιλάρι« των 37 δισ. ευρώ, ως «την πιο μνημονιακή απόφαση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», προκαλώντας την έκρηξη του Γιάννη Δραγασάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η μεγάλη του διαφωνία με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι πως ο ίδιος δεν θέλει να αυξήσει τη φορολογία. «Εγώ φοροεπιδρομή δεν θέλω να έχω», είπε χαρακτηριστικά.

Οργισμένη απάντηση Δραγασάκη στον Κασσελάκη

Σε μια οργισμένη ανάρτηση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Δραγασάκης τον εγκάλεσε μεταξύ άλλων, για «υπονόμευση του συλλογικού άθλου του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 υπό την καθοδήγηση και την πρωθυπουργία του Αλέξη Τσίπρα». Ο κ. Δραγασάκης τον συμβούλευσε επίσης να μην εκτίθεται και να μην δίνει λαβή στη ΝΔ.

Η αντίδραση Τσακαλώτου

Την δική του απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για το περιβόητο «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ και τη φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019 έδωσε χθες το βράδυ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αν ρωτούσαμε μερικούς ιστορικούς της Αριστεράς ποια στοιχεία συγκροτούν την όλη Αριστερά τα τελευταία 150 χρόνια, μπορεί να είχαμε κάποιες διαφορές στις απαντήσεις που θα παίρναμε. Σίγουρα όλοι θα μας έλεγαν για την αναδιανεμητική φορολογία, το κοινωνικό κράτος και τη στήριξη του εργατικού κινήματος.

Τώρα μαθαίνω ότι η πατριωτική Αριστερά, χωρίς αναλύσεις που μπερδεύουν τον κόσμο, δεν χρειάζεται αναδιανεμητική φορολογία για την στήριξη του κοινωνικού κράτους. Καλά θα πάει το "νέο".

ΥΓ: Ο ανταγωνισμός εικάζω δεν θα έμπαινε στις τοπ 100 προτεραιότητες της Αριστεράς.»

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ