Μαρινάκης: Ακροβασία να συνδέουμε έναν υπουργό με μια ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Μαρινάκης: Ακροβασία να συνδέουμε έναν υπουργό με μια ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Για πολιτικό παιχνίδι στο όνομα της τραγωδίας των Τεμπών κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Με αφορμή το κατηγορητήριο σε βάρος του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, ζητώντας από την κυβέρνηση να δεσμευτεί στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ο κ. Μαρινάκη έκανε λόγο για «ακροβασία» σχετικά με τη σύνδεση της κατηγορίας για ενδεχόμενο δόλο.

Μαρινάκης: Όλα αυτά δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ, είναι το Σύνταγμά μας

«Το να συνδέουμε έναν υπουργό με μία κατηγορία για ενδεχόμενο δόλο το θεωρώ ακροβασία. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν υπάρχει καμία κατατεθειμένη κατηγορία», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Νομίζουν ότι όλα είναι απλά και εύκολα. Η χώρα έχει Σύνταγμα και θεσμούς, έχει Κοινοβούλιο, το οποίο δεν αποτελείται από μέλη που είναι από μια κοινοβουλευτική ομάδα.Πώς σέβεται το κοινοβούλιο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης με το να το απαξιώνει στην πραγματικότητα. Γιατί το απαξιώνει; Γιατί αν ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία πώς θα τοποθετηθούν όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων, πώς τα κόμματα θα πουν τη θέση τους. Πώς η κυβερνητική πλειοψηφία να εκφραστεί, η αντιπολίτευση να απαντήσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε, επίσης, «όλα αυτά δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ. Είναι το Σύνταγμά μας, η Δημοκρατία μας, έχει γερά θεμέλια 50 χρόνια. Δεν μπορούν να την καταπατούν για να κάνουν πολιτικό παιχνίδι στο όνομα ενός τραγικού δυστυχήματος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ