Μαρινάκης για Βαρβιτσιώτη και Blue Horizon: Όλοι αξιολογούνται διαρκώς

Μαρινάκης για Βαρβιτσιώτη και Blue Horizon: Όλοι αξιολογούνται διαρκώς

«Όλοι αξιολογούνται διαρκώς» ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη σε ερώτηση για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχετικά με τις δηλώσεις του δεύτερου για το τραγικό περιστατικό στο Blue Horizon.

«Είναι ακόμα και σήμερα αδύνατον, έχοντας δει τόσες φορές τις εικόνες αυτές, να πιστέψουμε ότι συνέβη όντως κάτι τέτοιο. Είδαμε εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της απανθρωπιάς και γεμίζουν οργή τον καθέναν μας. Εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας στην οικογένεια του Αντώνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για να συμπληρώσει:

«Η απόδοση ευθυνών δεν θα σταματήσει στο επίπεδο της ποινικής ευθύνης. Θα ερευνηθούν όλα όσα συνέβησαν και θα ελεγχθούν σε όλα τα επίπεδα όσοι είχαν ή θα έπρεπε να έχουν εμπλοκή για τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Αντιλήφθηκε τα όσα είπε και επανόρθωσε. Έχω πει και στο παρελθόν ότι όλοι αξιολογούνται διαρκώς».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ