Μαρινάκης για δήλωση Γεωργιάδη για τα Τέμπη: Προφανώς δεν ήταν όσο προσεκτικός έπρεπε, αλλά ζήτησε συγγνώμη

Μαρινάκης για δήλωση Γεωργιάδη για τα Τέμπη: Προφανώς δεν ήταν όσο προσεκτικός έπρεπε, αλλά ζήτησε συγγνώμη

Τις δηλώσεις του και τη «συγγνώμη» του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τις αναφορές του για την τραγωδία των Τεμπών σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας τα «πυρά» που δέχθηκε ο υπουργός για τις αναφορές του στην τραγωδία των Τεμπών.

Μιλώντας στον ANT1 ανέφερε «είναι δικαιολογημένη η φόρτιση από τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και του κόσμου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκλονίστηκε από αυτό που συνέβη στα Τέμπη. Το ίδιο ισχύει και για την κυβέρνηση, κάτι που αποδείχθηκε από τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού από τις πρωτοβουλίες αλλά και την ευθύνη που ανέλαβε».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει θέμα «Γεωργιάδη» στην κυβέρνηση, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη με πολιτικό θάρρος και γενναιότητα. Προφανώς δεν ήταν όσο προσεκτικός έπρεπε και έσπευσε να διευκρινίσει».

Μαρινάκης: Ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να εξηγήσει και να πει ότι διαχωρίζει πλήρως την οποιαδήποτε συζήτηση για τα θύματα για τα Τέμπη

«Ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε, πριν καλά καλά, κάνουμε την οποιαδήποτε δήλωση και είχαμε κάνει την ενημέρωση πολιτικών συντακτών να έρθει, να εξηγήσει και να πει ότι διαχωρίζει πλήρως την οποιαδήποτε συζήτηση για τα θύματα για τα Τέμπη, που είναι μια πολύ σημαντική συζήτηση και είναι χρέος απέναντι στους ανθρώπους αυτούς να διερευνηθούν πλήρως οι ευθύνες και σε ποινικό αλλά και συνολικών και διαχρονικών ευθυνών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε σαφές είναι όταν έχει το οποιαδήποτε δημόσιο αξίωμα δεν είναι τίποτα δεδομένο, ούτε η ψήφος, ούτε η στήριξη, ούτε ένα μεγάλο εκλογικό αποτέλεσμα. Σας παραπέμπω όχι μόνο σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, αλλά αυτά που είπε το βράδυ της δεύτερης πολύ μεγάλης εκλογικής νίκης. Κανένα πρόβλημα δεν σβήστηκε, καμία ευθύνη δεν σβήστηκε από ένα πολύ μεγάλο πράγμα τιμητικό αποτέλεσμα. Ίσα ίσα είχε πει έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να έρθουμε αντιμέτωπο με όλα αυτά τα προβλήματα. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο κανένας στην κυβέρνηση. Η τιμητική εμπιστοσύνη των πολιτών για εμάς είναι ευθύνη».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ