Μαρινάκης για Τέμπη: Το «μπάζωμα» ήταν επιχειρησιακή ανάγκη κι όχι απόπειρα συγκάλυψης

Μαρινάκης για Τέμπη: Το «μπάζωμα» ήταν επιχειρησιακή ανάγκη κι όχι απόπειρα συγκάλυψης

Στον ANT1 μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αύξηση του φοιτητικού επιδόματος που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ πρόσθεσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη κι ένα πρόγραμμα που αφορά την αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών.

Παύλος Μαρινάκης: «Η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης ξεπερνάει σε κόστος τα 2 δις ευρώ»

«Η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης ξεπερνάει σε κόστος τα 2 δις ευρώ», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης και τόνισε πως ειδικά για τους νέους, το στεγαστικό μαζί με την ακρίβεια αποτελούν τα 2 σημαντικότερα προβλήματα.

Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τα Τέμπη

Στη συνέχεια και κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, ο Παύλος Μαρινάκης υπογράμμισε πως βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του «μπαζώματος» στο χώρο του δυστυχήματος, είπε ότι ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα», κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Ό,τι έγινε στο χώρο, έγινε επειδή υπαγορευόταν από επιχειρησιακές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης», τόνισε με έμφαση ο Παύλος Μαρινάκης.

Τέλος, ερωτώμενος για το αν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, παρέπεμψε και πάλι στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, λέγοντας πως αυτή «αφορά τους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ