Μαρινάκης για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε μια στυγερή δολοφονία»

Μαρινάκης για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε μια στυγερή δολοφονία»

Την άποψη ότι οι αποφάσεις για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει δεν πρέπει να λαμβάνονται στα τηλεοπτικά πάνελ και ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιείται μια στυγερή δολοφονία, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

«Μήπως θέλετε να βγάζουμε τις αποφάσεις στα τηλεοπτικά πάνελ. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει», είπε για το έγκλημα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι: «Δεν πρέπει να πολιτικοποιούμε μια στυγερή δολοφονία»

«Θα ήταν τσαρλατάνος και επικίνδυνος αν έλεγε κάποιος ότι θα εξαλειφθούν όλα τα φαινόμενα», διευκρίνισε και πρόσθεσε:

«Το να αποδίδουμε πολιτική ευθύνη σε έναν υπουργό όταν ένας υπηρεσιακός δεν έκανε καλά τη δουλειά του, αυτά δεν γίνονται σε σοβαρές δημοκρατίες. Να κουνάμε το δάχτυλο σε κάποιον μόνο και μόνο για να γίνουμε δημοφιλείς», είπε ακόμη.

«Μην δημιουργούμε πολιτικό κλίμα στο πλαίσιο μιας θλιβερής εξαίρεσης» , υπογράμμισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Είπε επίσης ότι έχει υπάρξει μετακίνηση αστυνομικών «1.700 από υπηρεσία μη μάχιμη σε υπηρεσία μάχιμη», αλλά διευκρίνισε ότι «δεν είναι μόνο αριθμητικό το θέμα».

«Έχει σημασία τι έχει περιγράφει στους αστυνομικούς, και δεύτερον τι εκπαίδευση έχει γίνει και πως αυτή αποδίδει. Η κοπέλα επειδή μπορεί να ήταν φοβισμένη να περιέγραψε πιο ήπια την κατάσταση», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ