Μαρινάκης: Κυνική ομολογία Αρβανίτη, αυτά δεν έχουν προηγούμενο – Τι είπε για την υπόθεση με την Ασημακοπούλου

Μαρινάκης: Κυνική ομολογία Αρβανίτη, αυτά δεν έχουν προηγούμενο – Τι είπε για την υπόθεση με την Ασημακοπούλου

«Κυνική» χαρακτήρισε την παραδοχή του Κώστα Αρβανίτη ότι συμμετείχε στη σύνταξη του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι «το λέγαμε, φαινόταν, βοούσε, αλλά σίγουρα ο κ. Αρβανίτης παραδέχτηκε και δήλωσε και υπερήφανος ότι ήταν ο εμπνευστής του επίμαχου άρθρου που ζητούσε την περικοπή των κονδυλίων για τη χώρα, κάτι που δεν θα συμβεί. Το πιο συγκλονιστικό απλώς ήταν ότι δεν παραδέχτηκε ότι ήταν ένας εκ των συντακτών αυτού του συκοφαντικού για τη χώρα ψηφίσματος».

Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι «Έλληνας ευρωβουλευτής που εξελέγη με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, συκοφαντεί τη χώρα του και ζητεί από τους συναδέλφους του να υπογράψουν ψηφίσματα που θέλουν να μπλοκάρουν χρήματα για την Ελλάδα, αυτά δεν έχουν προηγούμενο».

Επίσης, σημείωσε πως είναι άλλο ένα επεισόδιο, σε μια σειρά από μια θλιβερά επεισόδια, στην προσπάθειά τους να τα βάλουν με τη χώρα τους. Είναι μια κυνική ομολογία του κ. Αρβανίτη, είπε ο κ. Μαρινάκης.

Για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Αναφορικά με τις καταγγελίες για διαρροή e-mail Ελλήνων ομογενών από την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επικαλέστηκε την ανακοίνωση του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μπαλέρμπα ότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν δίνει e-mail τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα.

Επίσης, παρέπεμψε στην απάντηση της ‘Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία όπως είπε, έχει πρωταγωνιστήσει κατά των συκοφαντιών και των fake news κατά της χώρας μας, ενώ τόνισε ότι έχει ήδη διαταχθεί έρευνα από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για τον Σταύρο Κοντονή

Σε ό, τι αφορά στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή, ότι επί κυβερνητικής θητείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λειτουργούσε στο Μέγαρο Μαξίμου ένα «παρα- Υπουργείο» Δικαιοσύνης, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι «σκεφτείτε πόσα ψηφίσματα θα είχε συντάξει ο Κώστας Αρβανίτης, εάν αυτά είχαν ειπωθεί για τη δική μας κυβερνητική θητεία. Τα λένε από μόνοι τους. Ο κόσμος είδε και έκρινε. Ευτυχώς, η χώρα μας δεν είναι σε αυτό το σημείο».

Τι είπε για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

Τέλος, για την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε Συνέδριο για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας μπορεί να είπε mea culpa, αλλά εμείς οφείλουμε να μην ξεχάσουμε ποτέ. Βαφτίζουν ως λάθη δύο κορυφαίες αστοχίες που έπληξαν Κράτος Δικαίου και ο κάθε Αρβανίτης τότε δεν είπε τίποτα. Ένας πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για λάθος σχετικά με μία υπόθεση, στην οποία κρεμάστηκαν άνθρωποι στα μανταλάκια και η οποία οδήγησε σε αμετάκλητη καταδίκη πρώην υπουργού του. Και αυτοί μας κουνούν το δάχτυλο για το Κράτος Δικαίου».

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας στις 11 Μαρτίου

Την προαναγγελία της συνάντησης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με θεσμικούς εκπροσώπους της Θεσσαλίας, αλλά και εκπροσώπους αγροτών από τη συγκεκριμένη Περιφέρεια την προσεχή Δευτέρα στις 11 Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε στο briefing των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, o οποίος γνωστοποίησε επίσης ότι την ίδια ημέρα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ