Στο Μαξίμου ο πρόεδρος της UEFA - Σύσκεψη με τους Big 4 - Στις 12 δηλώσεις Μητσοτάκη - Τσέφεριν

Στο Μαξίμου ο πρόεδρος της UEFA - Σύσκεψη με τους Big 4 - Στις 12 δηλώσεις Μητσοτάκη - Τσέφεριν


Στο Μεγάρο Μαξίμου έφτασε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με το ελληνικό πρωτάθλημα να ετοιμάζεται να σηκώσει αυλαία το Σαββατοκύριακο και στη σκιά της δολοφονίας του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή από φανατικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τον κ. Τσέφεριν υποδέχθηκε στην είσοδο του Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου πέρασαν λίγο μετά τις 11 το πρωί οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να λάβουν μέρος σε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν - μια συνάντηση που θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, με δεδομένα και τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ τους.
Aπό κυβερνητικής πλευράς στη σύσκεψη μετέχουν και ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Μετά τη σύσκεψη στις 12:00 ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της UEFA αναμένεται να προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις.

Στόχος της σύσκεψης είναι οι ομάδες να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και να δημιουργηθεί ένα κοινό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Κράτος Δικαίου

«Στην Ελλάδα λειτουργεί κράτος Δικαίου», σχολίασε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας στις δηλώσεις του Kροάτη προέδρου. «Η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αμερόληπτα και αντικειμενικά, η δε ελληνική Πολιτεία πάντοτε εγγυάται την τήρηση της νομιμότητας και την ακεραιότητα όσων βρίσκονται σε σωφρονιστικά καταστήματα», καταλήγει η ανακοίνωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ