Μιχαηλίδου: Τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος που διασφαλίζει ότι κάθε παιδί θα βρίσκει μια οικογένεια

Μιχαηλίδου: Τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος που διασφαλίζει ότι κάθε παιδί θα βρίσκει μια οικογένεια

Το κράτος μεριμνά ώστε να αποφεύγονται περιστατικά όπως με τον κοριτσάκι στη Ρόδο που λιποθύμησε από την πείνα, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Είπε πως το υπουργείο βρίσκεται σε επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές ώστε να προσφέρουμε άμεση βοήθεια στην οικογένεια που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μονογονεϊκή.

Επίσης η υφυπουργός τόνισε πως εντός δύο εβδομάδων τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος που διασφαλίζει ότι κάθε παιδί θα βρίσκει μια οικογένεια.

Ακόμα αναφορικά με τον κοινωνικό τουρισμό η κ. Μιχαηλίδου είπε πως μοριοδοτούνται οι άνεργοι ΑΜΕΑ ώστε να παίρνουν το πρόγραμμα κάθε χρόνο. Είπε πως στο εξής θα παίρνουν κοινωνικό τουρισμό και οικογένειες με παιδιά με αναπηρία ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών αυτών.

Τέλος είπε πως από την 1η Ιουλίου ανοίγουν οι κατασκηνώσεις μεταξύ αυτών και για πολίτες με αναπηρία. Είπε πως θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ενώ δεν θα επιτρέπονται τα επισκεπτήρια

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ