Μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα για το οικονομικό πακέτο στήριξης κατά της ακρίβειας

Μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα για το οικονομικό πακέτο στήριξης κατά της ακρίβειας

Ο πρωθυπουργός, επειδή νοσεί από κοροναϊό, φαίνεται ότι θα απευθύνει το μήνυμά του προς τους πολίτες από το σπίτι του, όπου και βρίσκεται σε απομόνωση


Μήνυμα προς τους πολίτες θα απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις επόμενες ώρες προκειμένου να ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν στο πακέτο στήριξης των πολιτών απέναντι στο κύμα ακρίβειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή νοσεί από κοροναϊό, φαίνεται ότι θα απευθύνει το μήνυμά του προς τους πολίτες από το σπίτι του, όπου και βρίσκεται σε απομόνωση.

Αύριο, από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριών, οι αρμόδιοι υπουργοί θα εξειδικεύσουν τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ανέφερε πως η στήριξη των πολιτών για τα καύσιμα θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Αναγνωστόπουλος σημείωσε ότι γίνονται οι τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, όπου θα καταχωρίζονται τα δεδομένα αγοράς των καυσίμων από δικαιούχους ώστε να προκύπτει το ύψος της επιδότησης, χωρίς να αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες, δεδομένου ότι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ