Μήνυμα Μητσοτάκη για τη δωρεά οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας - «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»

Μήνυμα Μητσοτάκη για τη δωρεά οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας - «Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»

Tη δύναμη ψυχής των γονέων της 21χρονης φοιτήτριας που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη εξήρε με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την απόφαση της οικογένειας της άτυχης Εμμανουέλας να δωρίσουν τα όργανά της.

«Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους», σημειώνει ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του αναφερόμενος στους συγγενείς, που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έγραψε: «Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ