Βίντεο Μητσοτάκη - Τσιόδρα για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης - «Ας ακούσουμε τους γιατρούς κι ας θωρακιστούμε»

Βίντεο Μητσοτάκη - Τσιόδρα για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης - «Ας ακούσουμε τους γιατρούς κι ας θωρακιστούμε»

Mήνυμα για τη σημασία του εμβολιασμού για την εποχική γρίπη έστειλε ο πρωθυπουργός από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα μαζί με τον Καθηγητή, προτρέποντας τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο και να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών.

«Παρότι δεν είμαι άνω των 60 αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου, η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ εάν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον κ. Τσιόδρα του λέει: «Γιατρέ τι λες και συ;», με εκείνον να απαντάει «βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ