Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Μία εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις και η έρευνα να ξεκινήσει από το 2015 – Θα τα ψάξουμε όλα

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Μία εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις και η έρευνα να ξεκινήσει από το 2015 – Θα τα ψάξουμε όλα

Στην σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Ο πρωθυπουργός τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει διαφωνία να συσταθεί μία εξεταστική που θα ερευνήσει αυτά τα ζητήματα».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα: «Όταν το αντικείμενο της συζήτησης για Εξεταστική είναι ο δήθεν τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειραγωγεί εταιρείες δημοσκοπήσεων, κανείς δεν θα είχε αντίρρηση η έρευνα να ξεκινήσει από το 2015. Προτείνω λοιπόν να συμφωνήσουμε σε αυτή την αίθουσα σε μια πάρα πολύ ουδέτερη διατύπωση, χωρίς κανένα υπονοούμενο, η οποία να λέει ότι πρέπει να ερευνηθεί η κρατική χρηματοδότηση και η ενδεχόμενη χειραγώγηση δημοσκοπήσεων από το 2015».

«Όλες έπεσαν μέσα»


Μάλιστα απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε χαρακτηριστικά: «Εκεί θα τα ψάξουμε κ. Τσίπρα όλα. Διότι εξ όσων γνωρίζω έχουν γίνει καμία 300αριά δημοσκοπήσεις από όταν εκλέχτηκα αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλες έπεσαν μέσα. Να δούμε ποιες ήταν οι εταιρείες που εμφανίστηκαν από το πουθενά, έπεσαν έξω και εξαφανίστηκαν. Δεν σας φταίνε οι δημοσκοπήσεις που χάσατε. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει διαφωνία να συσταθεί μία εξεταστική που θα ερευνήσει αυτά τα ζητήματα. Δεν σας φταίνε οι δημοσκοπήσεις που χάσατε με 10 μονάδες τις εκλογές. Αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS