Μητσοτάκης από την Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος

Μητσοτάκης από την Τήνο: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Από το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο νησί της Τήνουγια τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστο.

Ο πρωθυπουργός παρέστη στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμούτου καταδρομικού «Έλλη».

Η δήλωση

Στη δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός, μετά τη λιτάνευση, ανέφερε τα εξής: «Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι τα μεγάλα προσκυνήματα της Εκκλησίαςμας, η Ελλάδα, η Ορθοδοξία γιορτάζουμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου, αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε ατομικά και συλλογικά να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βαδίσουμε στο δρόμο προόδου, της αυτοπεποίθησης και της κοινωνικήςσυνοχής. Αυτή την σπουδαία

 

μέρα για την Ορθοδοξία, το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα μας παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος. Να σταθούμε δίπλα σε όσες και σε όσους έχουν μεγαλύτερη

 

ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγάλες

 

δυσκολίες. Με πίστη θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο που έχπουμε χαράξει, για μια Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης και της κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της Γης χρόνια πολλά».

Με τον πρωθυπουργό

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος

 

Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον Υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επιθεώρησε την τορπιλάκατο Μυκόνιος και έριξε στη θάλασσα ένα δάφνινο στεφάνι, φόρο τιμής στον τορπιλισμό του καταδρομικού «Έλλη». Λίγο πριν τις 10, βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας για τη Δοξολογία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS